De LegalBox↑ is speciaal ontwikkeld om een oplossing te bieden aan startende ondernemers. De meeste starters hebben namelijk geen groot budget en kunnen als gevolg daarvan ook niet veel geld besteden aan kostbaar juridisch advies. Wel is het, vooral in deze fase, van uiterst belang dat ondernemers voorzien worden van professioneel juridisch advies en goede basisdocumenten, zodat ze goed voorbereid de markt toe kunnen treden.

Wat zijn nou de zaken waar een startend ondernemer aandacht aan moet besteden? Denk aan bijvoorbeeld de verschillende mogelijke rechtsvormen van de onderneming, de aansprakelijkheden als ondernemer, de relatie tot leveranciers en klanten, het aannemen van werknemers, de algemene voorwaarden, etc. Bij het opzetten van een onderneming komt heel wat kijken en een pakket van contracten die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van die ondernemer, is dan geen luxe!

Daarom bieden wij LegalBox↑ aan. Voor de beginnende ondernemer die een professionele start wil maken. Tegen een voordelige prijs en een persoonlijke aanpak.

Het pakket bestaat uit een persoonlijk consult met een advocaat en twee basiscontracten, waarbij gekozen kan worden uit verschillende opties (bv. arbeidsovereenkomst, koop- of huurovereenkomst, vennootschapsovereenkomst, overeenkomst van opdracht, etc).